Canviar la ubicació de la carpeta de dades

Canviar la ubicació de la carpeta de dades

   20 de Juliol de 2017

Alguns dels nostres usuaris, ens han comentat si hi ha la possibilitat de modificar el directori de dades del programa.

Aquesta modificació, podria ser interessant per tenir les dades en un disc extern i tenir una major mobilitat, o connectar un ordinador amb un altre que actués com a servidor de dades per exemple.

En el present article, es mostra com es pot modificar aquesta destinació, perquè l’aplicació treballi amb les dades a una altra ubicació que no sigui la de la instal·lació per defecte. Aquestes modificacions s’han de fer amb molta cura, ja que una mala configuració pot fer que el programa deixi de funcionar.

El primer pas és copiar la carpeta DATA del programa (ubicada al directori C: \ WCANIS \ GCX10) en la nova destinació des del qual vol treballar. Us recomanem no esborrar la carpeta original fins a verificar que la nova configuració funciona correctament (es pot reanomenar per exemple).

Seguidament ha d’executar l’aplicació bdeadmin.exe situada a la carpeta “c: \ arxius de programa \ arxius comuns \ Borland Shared” (per a sistemes operatius de 64 bits ) o a ” c: \ arxius de programa (x86) \ common files \ Borland Shared” (en sistemes operatius de 32 bits).

 

 

Li apareixerà la pantalla que li  mostrem sobre aquestes línies i ha de seleccionar la Database GCX10.

Un cop seleccionat l’enllaç de l’aplicació, a la part dreta de l’aplicació ens apareixen els paràmetres d’aquest. El que ens interessa és el paràmetre PATH, que ens indica on ha de buscar les dades al programa de gestió canina.

Si seleccionem el paràmetre, a la part dreta del camp, ens apareix un botó mitjançant el qual accedirem a la finestra que ens permetrà seleccionar el directori on es troba la carpeta DATA.

 

 

Un cop seleccionat el directori, ja només haurem tancar l’aplicació de configuració, confirmant les dades i executar els mòduls del programa de gestió, per confirmar que la nova ubicació s’ha configurat correctament.

Si s’està usant una unitat externa per moure les dades, aquest procés s’ha de repetir per a cada ordinador que tingui la instal·lació del programa.

Li recordem que si té algun dubte o pregunta, sempre pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic i intentarem donar-li una solució el més aviat possible.

Sobre l'autor

Atlas Software administrator

El comentaris estan tancats!!!