Configura GC X10 a Windows Vista, Windows 7 i Windows 8

Configura GC X10 a Windows Vista, Windows 7 i Windows 8

   30 de Juliol de 2017

Una incidència per la qual ens truquen sovint els usuaris del nostre programari, és l’aparició d’un error en iniciar el programa en una nova instal·lació de “Gestión de Criaderos X10” a Windows Vista, Windows 7 o Windows 8.

Aquesta incidència es produeix per la configuració de seguretat d’aquests sistemes operatius, que des de Windows Vista tenen un control més alt dels accessos que tenen els programes i usuaris a la configuració general del sistema.

Depenent de la versió de Windows que estiguem fent servir l’error que ens donarà el sistema és diferent, però en tots els casos no tindrem accés al programa.

 

 

Hi ha diverses formes per solucionar aquest problema, fent canvis a la configuració de seguretat encara que no són les més recomanables, ja que moltes vegades el mateix sistema operatiu les torna a restaurar en fer actualitzacions.

La forma més senzilla, és canviar les propietats de l’accés directe als mòduls del programa i fer que aquests s’iniciïn sempre com a administrador.

Aplicar aquesta configuració és molt senzill i ràpid. Hem de situar-nos sobre la icona del programa a l’escriptori amb el ratolí, prémer el botó dret i seleccionar l’opció de propietats.

Ens apareix la finestra de propietats de l’accés directe i seleccionem la pestanya de compatibilitat, en la qual a la part inferior tenim la casella “Executar aquest programa com a administrador”, que seleccionarem.

 

Un cop marcada la casella, acceptem per aplicar els canvis i ja no tornarem a tenir el problema en iniciar el programa.

En les diferents versions de Windows, la finestra d’error i de propietats poden diferir una mica, però el procés és igual en tots els casos i l’opció està disponible a totes.

Sobre l'autor

Atlas Software administrator

El comentaris estan tancats!!!