Executar GC X10 a Mac OS o Linux

Executar GC X10 a Mac OS o Linux

   01 de Setembre de 2017

Alguns usuaris del programa ens han preguntat si podria executar el programa en altres sistemes operatius que no fossin Windows.

Els nostres programes de gestió canina, han estat dissenyats per funcionar sota el sistema operatiu Windows, però hi ha algunes eines per a Mac i Linux, que ens permeten executar sense cap problema aplicacions Windows dins d’ells.

En aquest article els presentem tres opcions per poder executar el nostre programari en Mac OS o Linux.

Un dels més usats és Virtualbox, que a més de ser gratuït, és molt fàcil d’instal·lar i posar en marxa. Un cop instal·lat, ens preguntarà el sistema operatiu que desitgem instal·lar i ens demanarà que introduïm el disc d’instal·lació i només haurem d’anar seguint els passos.

L’avantatge d’Virtualbox respecte a les dues altres opcions d’aquest article, és que hi ha versions per a Mac OS i Linux.

Podem descarregar virtualbox en https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

 

Per als usuaris de Mac, hi ha Parallels que també recomanen molts usuaris de Mac, però que a diferència de Virtualbox és de pagament.

Com en el cas anterior, Parallels ens permetrà executar qualsevol aplicació desenvolupada per a Windows en el nostre Mac sense cap problema.

Enllaç de la web de Parallels: http://www.parallels.com/es/

Els usuaris de Linux, disposen de Wine com a opció per poder executar aplicacions Windows des del seu sistema operatiu.

Encara que existeixen altres aplicacions, aquesta és una de les més usades i recomanades pels usuaris del sistema del pingüí.

La pàgina oficial de Wine és: http://www.winehq.org

Existeixen moltes altres opcions per poder executar Windows en aquests sistemes operatius, però creiem que aquests són tres dels més usats i de fàcil configuració.

Sobre l'autor

Atlas Software administrator

El comentaris estan tancats!!!