Fonts d’ajuda i informació sobre GC X10

Fonts d’ajuda i informació sobre GC X10

   16 de Juliol de 2017

En el present article, parlarem de les diferents opcions que tenen els nostres usuaris i aquelles persones que desitgin obtenir ajuda o informació sobre els nostres productes.

 

Un d’ells és clar, és el present blog, on els usuaris poden consultar els diferents articles d’àmbit tècnic o general que anem publicant. Aquestes entrades intenten sempre resoldre els problemes més comuns que ens plantegen els nostres clients en les seves consultes, perquè estiguin disponibles per a tothom.

 

El programa, disposa d’un complet sistema d’ajuda, que en qualsevol part de l’aplicació prement la tecla F1, ens ofereix una ajuda detallada de l’opció en què estiguem treballant.
 
Aquest sistema d’ajuda està dissenyat en format web, per ser compatible en qualsevol versió de Windows i fins i tot ser consultat com un manual.

 

 

Una altra eina per veure el funcionament del programa, valorar o solucionar dubtes sobre el programa “Gestión de Criaderos X10”, són els vídeos disponibles a la nostra web, a la secció de recursos i documentació.

En ells s’explica detalladament el funcionament dels diferents mòduls i opcions del programa d’una forma visual i senzilla.

 

 

A la secció de recursos i documentació, també trobarà diferents documents tècnics i d’ajuda sobre el programa, que l’ajudaran en aquells dubtes que tingui en la instal·lació i us del programa.

 

 

Finalment, també disposa del formulari de consultes a l’apartat de contactes de la nostra web, en el qual podrà plantejar tots aquells dubtes o consultes que tingui i que intentem contestar el més clar i ràpidament possible.

 

Recursos i documentació ampliada

Enviar una consulta

 

Sobre l'autor

Atlas Software administrator

El comentaris estan tancats!!!