Primers passos amb el programa de gestió canina.

Primers passos amb el programa de gestió canina.

   10 d’Agost de 2017

Un cop instal·lat i registrat el programa, la primera temptació és anar directament a donar d’alta el nostre primer animal, però ràpidament ens adonem que hi ha algunes seleccions a la fitxa que estan en blanc.

Aquest software, com qualsevol programa de gestió necessita que primer s’òmpliguen algunes taules auxiliars per poder treballar amb ell.

Abans de donar d’alta el nostre primer animal, haurem d’anar a la secció de fitxers auxiliars del programa i donar d’alta almenys una Raça, un Grup d’Animals i un Grup de Propietaris, ja que seran necessaris per poder omplir completament la fitxa de l’animal .

També és recomanable anar a l’opció de Paràmetres i emplenar les dades del centre (que apareixeran a les capçaleres dels llistats), així com definir el logotip que volem que surti imprès a la part superior dels informes.

Un cop definits aquestes dades a les taules auxiliars, ja estarem en disposició d’entrar la primera fitxa d’animal al programa.

Una altra de les recomanacions que fem als nostres usuaris, és la d’entrar primer aquells animals que siguin la base del criador, ja que el programa “Gestión de Criaderos” és un programari que es retroalimenta sempre de les dades que ja estan introduïdes.

Aquesta característica, fa que com més dades tinguem en el programa, el treball sigui cada vegada més àgil i dinàmic. D’aquesta manera, quan entrem un nou animal que ja tingui les dades dels seus progenitors introduïts, la construcció del seu arbre genealògic sigui automàtic.

Aquesta automatització de processos, es va repetint en moltes altres opcions del programa, que anirem desenvolupant i explicant en futurs articles d’aquest bloc.

Recordeu que té més documentació i informació a la nostra web www.gestiondecriaderos.com

Sobre l'autor

Atlas Software administrator

El comentaris estan tancats!!!