Protecció i seguretat

  SOFTWARE ANTIVIRUS

Soms distribuïdors oficials dels productes ESET NOD, que ofereix una àmplia gamma de solucions de seguretat, amb tot un ventall de productes que cobreix des dels  equips autònoms o mòbils, fins a les grans xarxes i servidors.

Amb una efectivitat més que provada en entorns empresarials, aquests productes ens ofereixen una protecció proactiva amb múltiples capes de seguretat per la prevenció de possibles infeccions o accessos als equips dels diferents tipus d’atacs com virus, malware, troians, phising, webs falses i moltes altres amenaces que van apareixent constantment.

Els nostres tècnics s’encarregaran de fer l’estudi del sistema informàtic i les necessitats del client, per oferir-li el millor producte i la configuració optima per la màxima protecció del seu entorn de treball.

Algunes de les principals característiques que ens ofereixen aquests productes són :

Antivirus avançat i proactiu Protecció d’intrusions externes
Detecció de malware i software espia Gestió remota
Anàlisi constant i transparent del sistema Multiplataforma
Tallafocs actiu Actualització automàtica
Heurística avançada Consum de recursos del sistema molt baix

 

  EXTERNALITZACIÓ DE CÒPIES DE SEGURETAT

La informació que guarden els diferents suports digitals de les empreses, és avui en dia el valor més important de les mateixes i per això cada és més prioritari tenir-ne una còpia de seguretat en un lloc fiable, protegit dels possibles atacs informàtics externs, fallades del hardware o inclús de desastres a les instal·lacions del client.

Atlas Software ofereix als seus clients un sistema de còpies externalitzades, amb una de les tecnologies més sòlides i fiables  del mercat, que li permetrà tenir la tranquil·litat de saber que les seves còpies de seguretat es troben en bones mans.

Aquest sistema és totalment automàtic una vegada configurat i permet al client disposar d’una còpia complerta diària dels últims 30 dies i una còpia dels últims 6 mesos, de manera que tenim una finestra de recuperació de 180 dies.

A més el client pot oblidar-se totalment de la gestió d’aquest procés, ja que nosaltres ens encarreguem del control i la supervisió de les còpies. En cas de ser necessària una recuperació de les dades per alguna incidència, la nostra empresa també s’encarregarà de la restitució de les dades, en el lloc que ens indiqui el client.

Principals característiques del producte :

Finestra de recuperació de 180 dies Allotjat a l’estat espanyol (LOPD)
Backup complet diari Comprovació i control constant
Encriptació FIPS 140-2 EAL2+ Agent multiplataforma
Tecnologia EMC Avamar Automàtic i transparent