Qui som

LA NOSTRA EMPRESA

Atlas Software, és una empresa de serveis informàtics amb més de 20 anys d’experiència orientada a la consultoria i assessorament en noves tecnologies per a empreses i professionals.

Oferim als nostres clients un ample ventall de serveis que inclouen assessoria en la implantació de nous sistemes informàtics i de comunicacions, la millora de les estructures existents, la instal·lació de programari horitzontal o el disseny i programació de software a mida, a més de serveis de consultoria en aquells temes tecnològics que el client pugui necessitar.

 

UN SOCI TECNOLÒGIC PELS NOSTRES CLIENTS

A la nostra empresa, sabem que els nostres clients necessiten dedicar tots els seus esforços a mantenir-se al dia i ser líders en el seu mercat,al mateix temps de disposar de les eines tecnològiques que els permeti agilitzar les transformacions empresarials que necessitin portar a terme.

És per això que necessiten un soci tecnològic al seu costat, que s’encarregui d’estar al dia de les innovacions i les últimes eines que ofereix el mercat per la millora informàtica de la seva empresa i és aquí on Atlas Software vol estar al costat d’ells per ajudar-los en la seva evolució constant i correcte.

 

DOCUMENTS SOBRE POLÍTIQUES DE PRIVACITAT I AVISOS LEGALS.

La nova llei de protecció de dades europea (RGPD) exigeix que les empreses protegeixin la privacitat i les dades personals dels ciutadans de la UE i les transaccions que tenen lloc dins dels estats membres de la UE i a Atlas Software SL assumim el compromís de brindar als nostres clients i subscriptors la màxima transparència respecte de les nostres pràctiques de privacitat i el compliment normatiu del reglament europeu de protecció de dades. (RGPD).

Als següents enllaços, podrà accedir a les nostres polítiques de privacitat:

Política de privacitat

Avís legal

Política de cookies

 

L’actualització tecnològica i digital de l’empresa no és un fi, sinó un medi per fer-la més eficaç i competitiva per poder afrontar d’una forma àgil els constants canvis que ha d’afrontar qualsevol negoci avui en dia.