Serveis

   CONSULTORIA I ASSESSORIA

Atlas software ofereix als seus clients serveis d’assessoria i consultoria informàtica personalitzada en tots els camps de l’informàtica i comunicacions. La nostra col·laboració constant amb empreses del sector de les noves tecnologies, ens permet oferir un servei complert al client, podent-lo assessorar directament o posar-lo en contacte amb altres socis tecnològics nostres, per poder resoldre totes les necessitats que les empreses puguin tenir en un moment donat.

Es per això que Atlas Software pot oferir assessorament a empreses i professionals per crear la seva nova estructura informàtica i de comunicacions o millorar i actualitzar la que ja estigui en marxa, formant part del procés però sense que el client tingui que perdre temps en la vessant tecnològica i el pugui dedicar al seu negoci.

  IMPLANTACIÓ I ACTUALITZACIÓ DE SISTEMES

Treballant amb equips de primeres marques com Hewlett Packard, podem oferir solucions per petites empreses o professionals amb servidors a partir de 3 a 4 clients a preus molt competitius, fins a la instal·lació de racks per a empreses amb necessitats molt superiors de treball i rendiment.

En la implantació d’un sistema informàtic, cobrim tots els passos necessaris per la seva instal·lació i posada en marxa, que van des de la instal·lació del maquinari, configuració de l’entorn d’usuaris i seguretat, configuració de les connexions dels clients, còpies de seguretat i qualsevol altre particularitat  necessària per l’estructura del client.

  MANTENIMENT I CONTROL

També oferim un servei de manteniment del sistema informàtic al client, mitjançant el qual els nostres tècnics fan un seguiment de diferents aspectes del sistema de mode preventiu i en cas d’incidències es desplacen al centre de treball per solucionar-les.

Per cada client es fa un estudi i valoració del cost d’aquest servei de manteniment, depenent de l’estructura informàtica i el tipus de serveis que estigui interessat en contractar.

  PROTECCIÓ I SEGURETAT DE SISTEMES

Tan important com la implantació i el manteniment d’un sistema, és la protecció del mateix. És per això que també oferim un ventall de solucions per la protecció del sistema i les dades de les aplicacions instal.lades.

Atlas Software es distribuïdora de productes de seguretat per tots els nivells i tamanys de sistemes ( antivirus, antiespíes, firewalls, …), a més d’oferir serveis de còpia de seguretat mitjançant backups encriptats a un Datacenter extern.