Software a mida

  SOFTWARE A MIDA

Atlas software disposa d’un departament de programació pel disseny d’aplicacions totalment a mida, per aquells clients que tinguin una línia de negoci extremadament particular o que per les seves característiques no s’adapti a cap software comercial.

Els nostres programadors es reuniran amb el client per fer un estudi a fons de les necessitats de l’empresa i poder presentar un projecte de software totalment adaptat a les característiques del negoci.

Una vegada aprovat el projecte, la nostra empresa s’encarrega de tot el cicle, des del disseny del programari, la implantació en el sistema del client i la formació de les persones que hagin de treballar amb el mateix, sempre amb la supervisió del client i assessorant-lo en allò que necessiti o pugui millorar.

També podem desenvolupar mòduls externs per complementar altres programes que ja estiguin instal·lats al negoci del client i que aquests no cobreixin, a més de poder compartir o enviar dades a altres programaris en diferents formats.

La nostra empresa treballa amb un llenguatge d’última generació, orientat totalment a la programació en software de gestió i que permet una gran flexibilitat en la seva configuració i implantació en diferents tipus d’estructures.

Principals característiques del nostre llenguatge :

  • Possibilitat d’implantació en Ordinadors locals, Xarxes de qualsevol mida o al Núvol.
  • Multiplataforma (Windows, Mac i Linux).
  • Sense límit d’usuaris de treball.
  • Connectivitat amb altres aplicacions.
  • Programació en diversos idiomes.
  • Ràpida gestió amb grans quantitats de dades.

 

 

Si no troba cap opció que s’adapti a les característiques del seu negoci o a alguna de les seves àrees, parli amb nosaltres i junts buscarem o dissenyarem la millor solució per cobrir les necessitats de la seva empresa.